skip to Main Content
22760237 lenestorgaard78@gmail.com
Om os

Flere af os fra Teater Hvide Rums teaterprojekter og workshops har arbejdet sammen i en del år.

Adam, Martin og Lene fandt sammen gennem en skuespilworkshop med instruktør Frank Corsaro i 2012 og har siden haft fornøjelsen af at have et fælles sprog og dele vision med hinanden.

Løbende er der kommet flere kunstnere til, som efterhånden er blevet en fast del af Teater Hvide Rum.

Arbejdsmetode hvad angår skuespil og instruktion:

Vores arbejde er baseret på Strasbergs metode omkring ”omstændigheder”.

Sanserne er vores primære redskab, og vi vil motivere skuespillerne gennem deres egne erfaringer og tage udgangspunkt i disse.
Erfaringer, ikke nødvendigvis baseret på samme materiale som historien, men dog erfaringer der motiverer den nødvendige adfærd.

Vi vil prioritere impulser før arrangement, da netop denne frihed tillader spillerne et passioneret, ærligt instrument og er en nødvendighed i en søgen efter ”den bevidste forberedelse og det ubevidste resultat”, – den grundlæggende tese i Strasbergs og Stanislavskijs arbejde.

Det betyder også at forestillingens udfald vil variere fra aften til aften, men som helhed have samme effekt på publikum.

Holdet:

Skuespiller Carl Martin Norén er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2006. Han har siden lavet film, teater og TV. Martin underviser i skuespil på Filmskuespillerakademiet og er ansat på Teater Zebu i København.
Fotograf: Mia Elisabeth Nielsen

Skuespiller og teaterleder Lene Storgaard er uddannet skuespiller i 2001 fra TeaterStudio (efterfølgende GITIS Scandinavia). Hun har en bachelor i Performance Design fra RUC og har studeret på Kunst og Kulturlederuddannelsen v/ Scenekunstens Udviklingscenter. Siden 2001 har hun arbejdet med teater, film, TV og speaks.
Fotograf: Mia Elisabeth Nielsen

Skuespiller og instruktør Adam Brix. Uddannet skuespiller ved “The Lee Strasberg Theatre Institute of Los Angeles” ved Marc Marno, Hedy Sontag og Carlos Calunga. Han har siden 2006 været i et privatforløb hos den amerikanske instruktør Frank Corsaro, samt assisteret ham ved workshops i København. Adam har medvirket i film, TV, teater, Radiodrama og Motion capture/ computerspil.
Fotograf: Mia Elisabeth Nielsen

Skuespiller Simon Hilmoine blev færdiguddannet på Det Danske Filmskuespillerakademi i sommeren 2017. Her blev han bl.a. undervist af Carl Martin Norén. Siden har han lavet teater, reklamer, internetserie og musikvideoer.
Fotograf: Adam Brix

Lysmand Andreas Holmgaard er uddannet fra European Film College sommeren 2017 og har arbejdet freelance i filmbranchen. Lige nu læser han kunsthistorie på Københavns Universitet. Andreas er ansvarlig for lys og design af lys til teatrets forestillinger.

Ronald Nielsen, bygningskonstruktør, tømrer og altmuligmand. Uddannet i Århus og København. Står primært for opbygningen af scene og scenografi, men laver også musik og lyd for teatret.

Back To Top