skip to Main Content
22760237 lenestorgaard78@gmail.com

Så blev der stille…

…efter stormen. Det har været en fantastisk, krævende, personlig kunstnerisk oplevelse at skabe “Pårørende” sammen med dette hold af dejlige, dygtige, dedikerede mennesker. Jeg kan kun sige tak til allesammen for et utroligt stykke arbejde i løbet af ganske kort tid. Den kunstneriske proces jeg har været en del af i snart et års tid sammen med instruktør Adam og medspiller Martin har været et kunstnerisk og personligt ryk for mig i så stor en grad, at jeg selv har haft svært ved at følge med. Jeg ønsker kun at fortsætte med at træne denne metode, dette håndværk og arbejde og fortsat udvikle det. Det er så sjældent, man får muligheden for virkelig at lave noget, man så inderligt ikke kan undvære. Og det er takket være hele holdets dedikation, hjælpsomhed, slid og slæb og til tider kaotiske og hastige proces, at alt dette har kunnet lade sig gøre. Tak!

Forestillingen kommer nu til at summe i et stykke tid, hvor vi i det nye år går i gang med at arbejde os frem til at gøre den turnéklar med at tilpasse scenografien hertil, gå på gulvet og videreudvikle samt lave en strategi for salg, og hvad der ellers skal til. Jeg glæder mig.

Tak for al den feed back, vi har fået. Det har været og er stadig overvældende med så mange indtryk hos publikum. Det har været dejligt at spille for jer.

Kærligst Lene.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top